CPI ASW

Foto Anouk

 

Hoi allemaal!

Ik ben Anouk Rademaker, 20 jaar oud en derdejaars ASW-studente. Dit jaar ga ik de functie Contact Persoon Inspraak (CPI) vervullen binnen de Inspraak voor de opleiding Algemene Sociale Wetenschappen. Daarnaast heb ik ook een bestuursfunctie bij Versatile, de studievereniging van ASW, als Commissaris Onderwijs. Ik kom uit het prachtige Leiden, maar woon al twee jaar in Utrecht waar ik me helemaal thuis voel. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden af te spreken, uitgebreid te koken of een potje te tennissen.

Komend jaar zal ik zoveel mogelijk vergaderingen bijwonen om een goed beeld te krijgen van wat er binnen ASW speelt. Met al je vragen en ideeën over ASW, de universiteit en het onderwijs in het algemeen kan je bij mij terecht. Je kunt me een mailtje sturen naar onderwijs@svversatile.nl of kom gezellig langs op onze verenigingskamer (B2.07 SGG).
 -
Groetjes Anouk!

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!