CPI ASW

CPI ASW

Hallo iedereen,
Mijn naam is Bart Daemen, 22 jaren jong en in het aankomende jaar zal ik de functie Contact Persoon Inspraak (CPI) vervullen binnen de inspraak. Daarnaast heb ik ook een bestuursfunctie bij Versatile (de studievereniging van ASW) als Commissaris Onderwijs. Ik kom oorspronkelijk uit Helden, een prachtig klein dorpje in Limburg. Na een klein avontuurtje in de wereld van de ICT heb ik besloten het roer helemaal om te gooien en ben ik hier in Utrecht ASW gaan studeren. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen en hardlopen al gaat daar dit jaar iets minder tijd naar toe in verband met de drukte die een bestuursjaar brengt.
Binnen de Inspraak zal ik zoveel mogelijk vergaderingen bijwonen om een goed beeld te kunnen ontwikkelen van wat er binnen ASW speelt. Met alle vragen en ideeën met betrekking tot de Universiteit of over het onderwijs mag je naar me toe komen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar onderwijs@svversatile.nl of door langs te komen op onze verenigingskamer (B2.07 SGG).
Groetjes!

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!