CPI Culturele Antropologie

 

 

 

 

CPI CA

Mijn naam is Lisa Altena en ik ben tweedejaars Culturele Antropologie. Als Commissaris Onderwijs van de studievereniging Djembé ben ik ook de CPI van het studiejaar 2017-2018.

Als Contact Persoon Inspraak (CPI) ben ik het contact tussen leden van de vereniging en de Inspraak. Dit betekent niet alleen dat ik veel contact heb met de MT en de Onderwijs Commissie van Culturele Antropologie, maar ook dat ik spreek met CPI’s van andere opleidingen. Hierdoor kunnen we van elkaar leren, maar kunnen we ook de Inspraak zo goed mogelijk promoten onder studenten.

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat er binnen de opleiding Culturele Antropologie veel ruimte is voor arbeidsmarktoriëntatie. Voor veel studenten is nog onduidelijk wat er binnen de studieloopbaan voor mogelijkheden zijn, maar ook wat er na het afronden van de bachelor allemaal voor opties openliggen. Dit jaar houd ik me veel bezig met het organiseren van activiteiten die hierin inzicht geven.

De Inspraak is voor studenten een belangrijk orgaan, omdat het dé manier is om invloed te hebben op de opleiding. Ik denkt dat dit heel belangrijk is want studenten hebben vaak een heel goed idee van wat zij graag willen zien binnen hun studie.

Kan ik jou met iets helpen, studie gerelateerd of inhoudelijk wat betreft Culturele Antropologie of iets anders? Neem dan vooral contact met mij op. Dit kan op onderwijs.djembe@gmail.com of door langs te komen in de verenigingskamer (Het Hok) van Djembé, die op de tweede verdieping van het Sjoerd Groenman zit. Tot dan!

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!