CPI Culturele Antropologie

DSC_1002
 -
Hee!
-
Ik ben Iva, 20 jaar oud en tweedejaars studente Culturele Antropologie. Verder kom ik uit Leiden, volg ik momenteel de minor Bestuurs & Organisatiewetenschappen en ben ik actief bij Veritas. Dit jaar zal ik met veel plezier de functie Contact Persoon Inspraak (CPI) voor de opleiding antropologie vervullen. Naast deze rol binnen de Inspraak ben ik ook onderdeel van het bestuur van Djembé als Commissaris Onderwijs. Door middel van het bijwonen van vergaderingen van diverse organen binnen de Inspraak zorg ik voor goed contact tussen de vereniging, haar leden en de Inspraak. Dit jaar hoop ik meer bewustzijn over de mogelijkheden van stages te creëren en me te richten op de arbeidsmarktoriëntatie.
Mocht je vragen hebben over de Inspraak of andere studie-gerelateerde zaken, schroom vooral niet mij te mailen! Wil je me bereiken? Mail dan naar onderwijs.djembe@gmail.com of kom gezellig langs voor een kopje koffie of thee in onze verenigingskamer (SGG A2.18)!
-

Met vriendelijke groet,

Iva Hoefnagel                                                                                    Commissaris Onderwijs Studievereniging Djembé

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!