CPI Pedagogische Wetenschappen

bestuursfoto Charlotte PAP

 

Hoi!

Mijn naam is Charlotte Rosing, ik ben 20 jaar en ik ben derdejaars student Pedagogische Wetenschappen. Ik zal dit jaar de Contactpersoon van de Inspraak (CPI) voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen zijn! Naast mijn rol als CPI vervul ik ook de functie van coördinator studie-inhoudelijk in het bestuur van studievereniging PAP. Ik kom uit Soest, maar heb al echt mijn leventje in Utrecht, want naast dat ik druk ben bij PAP zit ik ook op een gezellig studentenkoor- en orkest, genaamd het USKO.

In mijn functie als CPI wil ik er zoveel mogelijk zijn voor onze leden en ervoor zorgen dat ze met al hun op- en aanmerkingen en vragen over de opleiding terecht kunnen bij de OC-kamer van Pedagogische Wetenschappen. Wij zullen dit jaar nauw samen werken en ik zal de OC-kamer dit jaar zo veel mogelijk promoten. Zo organiseren we elk blok een Koffieuurtje op de PAPkamer en promoten we de sociale media van de OC-kamer Pedagogiek, zodat studenten weten waar ze terecht kunnen met hun vragen.

Kan ik jou met iets helpen, bijvoorbeeld een studie-inhoudelijke vraag over Pedagogische Wetenschappen? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar studie-inhoudelijk@svpap.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Je bent ook altijd welkom op onze verenigingskamer, de PAPkamer, in het Langeveldgebouw (ruimte F1.08)! Tot dan!

Groetjes Charlotte

 

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!