CoördinatieTeam

UGS MT ALPO
Hoi allemaal!
Ik ben Alysha Cuperus, 20 jaar oud en inmiddels derdejaars studente aan de ALPO. Dit jaar mag ik de stem van studenten vertegenwoordigen als student-lid van het CoördinatieTeam van de ALPO. 
 
In deze functie ga ik hard aan de slag om de stem van de studenten echt te laten meetellen in ons onderwijs. Dit doe ik onder andere door één keer in de maand te vergaderen met het CoördinatieTeam, waarbij alle ontwikkelingen in het onderwijs binnen de ALPO besproken worden. De ALPO zit op dit moment midden in een grote curriculumverandering en vanuit mijn functie zal ik kritisch meekijken naar de veranderingen en plannen die gemaakt worden. 
Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ook rekening wordt gehouden met de feedback van de eerste lichting studenten van het nieuwe curriculum. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, hiervoor werk ik veel samen met de OAC en andere inspraakorganen
 
Heb je vragen, opmerkingen of tips? Laat het weten via de OAC, de facebookpagina van de Inspraak! of stuur mij natuurlijk een berichtje (via a.cuperus@students.uu.nl).
 
Ik heb er in ieder geval veel zin in!
 
Groetjes,
Alysha 

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!