ManagementTeam

UGS MT ASW (2)

Hoi iedereen! Ik ben Tim, ik ben 23 jaar en vierdejaars ASW. Nadat ik vorig jaar lid van de Opleidingscommissie was, vond ik de studenteninspraak zo leuk dat ik dit jaar de eer heb om studentlid van het Managementteam van ASW te zijn! Dit betekent dat ik onder andere de student vertegenwoordig in de beleidsvergaderingen van de opleiding, maar ik help ook bij de promotie van de opleiding; ik coördineer bijvoorbeeld ook de studentenpoule. Een erg diverse klus dus!

Ik werk samen met medewerkers van de opleiding, de Opleidingscommissie van ASW, de bestuursleden van Versatile en andere MT’ers, om mijn werk zo goed mogelijk te doen en om de studenten van de opleiding zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Ik zal me dit jaar vooral bezig houden met digitalisering; waar kunnen we, met digitale middelen, het gebruiksgemak van de studie voor studenten en docenten verbeteren én kan digitalisering helpen bij het beter begrijpen van de stof?

Heb je een vraag over het beleid van ASW, of heb je tips en tricks voor me om de opleiding te verbeteren? Je kunt naar me mailen op t.d.devries@uu.nl, of spreek me aan als je me ziet. Alle hulp wordt zeker gewaardeerd!

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!