ManagementTeam

Kirsten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Kirsten de Mik, ik ben 20 jaar en zit nu in het tweede jaar van de studie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Afgelopen jaar heb ik al kennisgemaakt met de Inspraak door een tijdje in te vallen bij de OC-kamer. Dit jaar mag ik nog intensiever aan de slag gaan voor de Inspraak, omdat ik als student-lid de stem van studenten mag vertegenwoordigen in het Management Team (MT) van de opleiding.

Het Management Team is een beslisorgaan dat zich bezighoudt met zaken betreffende het onderwijs, beleid en budget binnen de opleiding; ik zal hierover meedenken en -praten. Ik zal ook het studentmentoraat coördineren en zal gaan kijken naar (aansluiting met) het Honours programma en stage binnen de opleiding. Naast mijn taken in het Management Team zal ik ook plaatsnemen in de Board of Studies, waarbij ik de belangen van alle studenten van de faculteit zal behartigen in besprekingen over onderwijsbeleid, facultair beleid en onderwijsinstituutbeleid. Ik zal komend jaar dus veel samenwerken met bachelordirecteuren, masterdirecteuren, cursuscoördinatoren en andere medewerkers van zowel de opleiding alsook de faculteit. Om op de hoogte te blijven van de mening van studenten, zal ik daarbij veel spreken met studenten over wat er speelt.

Naast mijn functies in de Inspraak ben ik dit jaar ook druk met mijn stage, start ik dit jaar met het Honours programma, ga ik de minor Conflict Studies doen en ben ik actief in een aantal commissies van de studievereniging Djembé. Kortom, genoeg te doen!

Ik kijk er heel erg naar uit om er een goed jaar van te maken. Mochten jullie tips, ideeën, klachten of complimenten hebben over de opleiding, dan kun je me bereiken op mtstudentenlid.ca@gmail.com, of spreek me aan als je me ziet. Alle hulp is welkom!

Groetjes Kirsten

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!