ManagementTeam

UGS MT OWW

Beste geïnteresseerde,

Ik ben Mirjam van Zanten, 22 jaar en vierdejaars student Onderwijswetenschappen. Vorig jaar heb ik mij al mogen inzetten voor de Inspraak als Contactpersoon Inspraak vanuit mijn bestuursfunctie bij studievereniging VOCUS en heb ik gezien hoe belangrijk de stem van de student is op onze Universiteit. Dit jaar mag ik mezelf hier volledig voor inzetten als student-lid in het Managementteam van de opleiding Onderwijswetenschappen. Hieronder kun je vinden wat ik doe, waarvoor je mij kunt bereiken en hoe je dat het beste kunt doen.

Het Managementteam maakt de beleidskeuzes voor de opleiding op het gebied van de kwaliteit en inrichting van het onderwijs. Mijn rol is om de stem van de student te laten horen over al deze kwesties. Daarnaast mag ik ook eigen onderwerpen aankaarten die niet standaard op de agenda zouden staan, maar die wel belangrijk zijn voor de studenten. Hiervoor vergader ik met de bachelordirecteur, masterdirecteur, cursuscoördinatoren, onderwijscoördinatoren en andere medewerkers van de opleiding. Om goed op de hoogte te blijven van de mening van de student ga ik veel in gesprek met studenten van de opleiding, heb ik nauw contact met de OC van Onderwijswetenschappen en bespreek ik veel onderwerpen voor vergaderingen met het student-lid MT van de master Onderwijswetenschappen en student-lid CT van de ALPO.

Ook houdt ik mij bezig met de promotie van de opleiding door samen met de bachelordirecteur verantwoordelijk te zijn voor de meeloopdagen. Daarnaast verzorg ik samen met een commissie van actieve studenten schoolvoorlichtingen en sta ik op de open dagen om nieuwe studenten enthousiast te maken voor de opleiding Onderwijswetenschappen.

Dit jaar heb ik samen met de OC besloten mijn jaarthema’s aan te laten sluiten bij die van de OC. Dit betekent dat ik samen met de OC de studiegids zal aanpakken en mij bezig houdt met de major keuzecursussen van de opleiding. Hiervoor zullen we in contact staan met de tutoren en uiteindelijk een adviesrapport uitbrengen. Daarnaast zal ik samen met de bachelordirecteur een nieuw promotiefilmpje laten maken voor de opleiding en zal ik de pijnpunten bespreekbaar maken bij het overstappen van de ALPO naar OWW.

Loop je rond met opmerkingen, vragen, tips, klachten of complimenten over de opleiding? Schroom dan niet om mij aan te spreken als ik ergens rondloop, neem contact op met de OC of mail naar m.vanzanten3@students.uu.nl

 

 

 

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!