ManagementTeam

Iris Boer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

Beste geïnteresseerde,

Ik ben Iris Boer, 20 jaar en derdejaars student Onderwijswetenschappen. Vorig jaar ben ik al aan de slag geweest voor de Inspraak als studentlid van de OC-kamer. Hierdoor ben ik erg enthousiast geworden om me in te zetten voor de studenten binnen de opleiding. Vorig jaar was dit op het microniveau en was ik vooral bezig met cursussen evalueren. Dit jaar ga ik mij richten op het beleidsniveau in het Managementteam (MT) van de opleiding Onderwijswetenschappen. Ik kijk er erg naar uit om me ook op dit gebied in te zetten voor de studenten. Hieronder kun je vinden wat ik doe, waarvoor je mij kunt bereiken en hoe je dat het beste kunt doen.

Het Managementteam maakt de beleidskeuzes voor de opleiding op het gebied van de kwaliteit en inrichting van het onderwijs. Mijn rol is om de stem van de student te laten horen over al deze kwesties. Daarnaast mag ik ook eigen onderwerpen aankaarten die niet standaard op de agenda zouden staan, maar die wel belangrijk zijn voor de studenten. Hiervoor vergader ik met de bachelordirecteur, masterdirecteur, cursuscoördinatoren, onderwijscoördinatoren en andere medewerkers van de opleiding. Om goed op de hoogte te blijven van de mening van de student ga ik veel in gesprek met studenten van de opleiding, heb ik nauw contact met de OC van Onderwijswetenschappen en bespreek ik veel onderwerpen voor vergaderingen met het MT student-lid van de master Onderwijswetenschappen en student-lid CT van de ALPO.

Daarnaast houdt ik mij bezig met de promotie van de opleiding: ik ben samen met de bachelordirecteur verantwoordelijk voor de meeloopdagen waarbij ik nieuwe studenten een werkgroep geef om ze kennis te laten maken met de opleiding. Ook verzorg ik samen met een promotiecommissie van actieve studenten schoolvoorlichtingen en sta ik op open dagen om nieuwe studenten enthousiast te maken voor de opleiding.

Dit jaar zal ik mij veel bezighouden met de promotie van de opleiding en zoeken naar nieuwe manieren om studenten te werven en de opleiding Onderwijswetenschappen bekender te maken. 

Loop je rond met opmerkingen, vragen, tips, klachten of complimenten over de opleiding? Schroom dan niet om mij aan te spreken als ik ergens rondloop, neem contact op met de OC of mail naar i.boer@students.uu.nl.

Groetjes Iris

 

 

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!