OpleidingsCommissie Kamer

OC OWW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste geïnteresseerde,

Dit collegejaar vormen wij, Jeroen Rou en Luka van den Herik, de OpleidingsCommissie Kamer (OC Kamer) van Onderwijswetenschappen. Hieronder lees je wie wij zijn, wat wij doen, waarvoor je ons kan bereiken en hoe jij ons kan helpen!

De OC Kamer bestaat dit jaar uit twee Onderwijswetenschappen studenten. Jeroen is vierdejaars en Luka is tweedejaars student. Wij willen allebei een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit onze eigen opleiding. Dankzij deze rol voelen we ons nog meer betrokken bij de opleiding en kunnen we ook iets voor onze medestudenten betekenen.

Onze hoofdtaak als OC Kamer is het evalueren van verplichte cursussen die horen bij de bachelor van alle drie de leerjaren. In samenwerking met jaarvertegenwoordigers evalueren we in een eindgesprek hoe de cursus is verlopen. Deze input wordt meegenomen om alle cursussen te verbeteren en te ontwikkelen naar de behoeften van de studenten.

Daarnaast zijn wij aanwezig bij OC-docentvergaderingen waarin wij samen met de docentgeleding advies geven over verschillende beleidsstukken die betrekking hebben op deze opleiding, denk bijvoorbeeld aan het Onderwijs- en Examenregeling (OER).

Als OC-kamer werk je ook aan een jaarthema naar keuze. Wij willen ons dit jaar focussen op de promotie van de opleiding en hopen dat volgend collegejaar deze opleiding nog verder doorgroeit!

Wanneer jij een vraag/klacht/opmerking hebt over bijvoorbeeld een cursus of een ander aspect van de opleiding kun je natuurlijk bij ons terecht: oc.oww@uu.nl of spreek ons aan.

Wil door het gehele jaar door een vaste bijdrage zijn voor de opleiding? Dat kan als jaarvertegenwoordiger! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die met ons cursussen willen evalueren.

Wij hopen dat we samen met jullie het onderwijs nog beter kunnen maken!

Groetjes,

Jeroen Rou en Luka van den Herik

 

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!