OpleidingsCommissie Kamer

UGS OC OWW

Beste geïnteresseerde,

Aankomend collegejaar vormen wij, (van links naar rechts) Iris Boer, Marlou Meulenberg en Simone Vermeulen de OpleidingsCommissie Kamer (OC Kamer) van Onderwijswetenschappen. Op deze pagina kun je vinden wie wij zijn, wat wij doen, waarvoor je ons kan bereiken en hoe je dat kan doen!

Allereerst een korte introductie. De OC Kamer bestaat uit drie Onderwijswetenschappenstudenten. Simone is vierdejaars, Iris en Marlou zijn allebei tweedejaars studenten. We zijn alledrie geïnteresseerd in hoe het er achter de schermen van de opleiding aan toegaat, en willen graag een bijdrage leveren aan ons eigen onderwijs.

Wij als OC Kamer zullen ons het aankomend jaar met verschillende zaken bezighouden. Onze hoofdtaak is het evalueren van cursussen die horen bij onze bachelor. Dit doen wij samen met de jaarvertegenwoordigers, die met ons in gesprek gaan in een panelgesprek. Vervolgens koppelen wij deze input terug aan de cursuscoördinator en de bachelordirecteur in een eindevaluatie. Zo zorgen wij er, samen met andere studenten, voor dat de cursussen zich ontwikkelen naar de behoeften van de studenten.
Een tweede taak die wij hebben zijn de OC-docentvergaderingen waarin wij samen met de docentgeleding advies geven over verschillende beleidsstukken die betrekking hebben op de opleiding Onderwijswetenschappen. Ten slotte organiseren wij bijeenkomsten voor studenten, denk bijvoorbeeld aan een minorenmarkt.
We zullen ons dit jaar focussen op het herzien van het aanbod aan major-gebonden keuzecursussen, en hopen hier wat moois mee te kunnen neerzetten!

Denk jij nu, jaarvertegenwoordiger worden dat lijkt me leuk. Dan kan dat! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die met ons cursussen willen evalueren. Mocht je denken ik wil meer weten over wat jullie doen? Dan kan dat ook! Je kan ons mailen op het mailadres oc.oww@uu.nl. Daarnaast kun je met al je vragen/klachten/opmerkingen bij ons terecht. We hopen dat we samen het onderwijs nog beter kunnen maken!

Groetjes,

Iris Boer, Marlou Meulenberg en Simone Vermeulen

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!