ManagementTeam

Foto Sophie PED

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sophie de Haas van Dorsser, ik ben 21 jaar en ben nu bezig met het vierde jaar van mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen. Afgelopen jaar heb ik als student plaatsgenomen in de OpleidingsCommissiekamer (OC-kamer) van de opleiding, waarin ik gemerkt heb hoe leuk en hoe belangrijk het is om als student je stem te laten horen! Dit jaar zal ik mijn enthousiasme voor de Inspraak voortzetten als student-lid van het ManagementTeam (MT).

Tijdens mijn jaar als student-lid van het MT zal ik betrokken zijn bij het beleid en de inrichting van de opleiding. Hiervoor zal ik veel vergaderen met de bachelordirecteur, beleids-/kwaliteitsmedewerkers en docenten. Tijdens deze vergaderingen zal ik mij voornamelijk bezighouden met het vertegenwoordigen van de belangen van de student!

Komend jaar zal ik mij verder nog bezighouden met de coördinatie van het studentmentoraat, de bachelor vernieuwing en promotie van de opleiding, bijvoorbeeld tijdens open dagen. Daarnaast wil ik me bezighouden met ontwikkelingen die zich komend jaar op onderwijsgebied voor zullen doen, zodat ik ook hier kritisch en vanuit studentenperspectief naar kan kijken. Tevens zal ik  plaatsnemen in de Board of Studies (BoS). Dit is een bestuursorgaan waarin opleiding overstijgende beleidsstukken besproken worden. Samen met één andere MT’er, zal ik hier de studenteninspraak vertegenwoordigen.

Om mijn functie als student-lid van het MT zo goed mogelijk te kunnen vervullen zal ik nauw contact onderhouden met de studentleden van de OC-kamer en met studievereniging PAP, zij kennen immers een groot aantal studenten en weten als geen ander wat er onder de studenten leeft! Mocht je zelf tips, opmerkingen en/of vragen hebben, dan kun je mij natuurlijk ook altijd een mailtje sturen op: s.h.dehaasvandorsser@students.uu.nl!

Groetjes Sophie

 

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!