ManagementTeam

UGS MT Pedagogiek

Mijn naam is Elsemiek Piepers, 22 jaar, en ik rond aankomend jaar mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen af. Daarnaast ben ik dit jaar het student-lid in het Management Team van Pedagogische Wetenschappen. In het MT worden beslissingen genomen over de opleiding, en ik zal als student-lid hier de belangen van de studenten behartigen.

Om dit goed te doen ben ik bij alle vergaderingen van het MT aanwezig, waar ik samen met onder andere docenten en beleidsmedewerkers overleg over de lopende zaken in de opleiding. Je kunt hierbij denken aan het onderwijsevaluaties, matching en globalere thema’s zoals internationalisering. Ik zal me dit jaar daarnaast ook nog bezighouden met de coördinatie van het studentmentoraat voor de eerstejaars en het up-to-date houden van de aanvullende studiegids.

Om de stem van de student zo goed mogelijk te vertegenwoordigen, zal ik nauw contact onderhouden met de OAC en andere inspraakorganen – en natuurlijk ook met PAP, de studievereniging van Pedagogische Wetenschappen. Mocht je een klacht of idee hebben over het onderwijs, check dan snel de Facebookpagina “Inspraak Pedagogische Wetenschappen”, waar je van alles op de hoogte blijft. Voor persoonlijke vragen mag je altijd mailen naar e.m.g.piepers@uu.nl.

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!