OpleidingsAdviesCommissie

Hoi allemaal!

Wij zijn Puck, Anika en Marja en zullen dit jaar plaatsnemen in de Opledingsped-oacAdviesCommissie (OAC) van Pedagogische Wetenschappen. Allereerst zullen we ons even kort aan jullie voorstellen.

Anika Meijer is 19 jaar oud en derderjaars student Pedagogische Wetenschappen. Ze heeft altijd een sterke mening gehad over veel zaken en wil dit graag gebruiken om het onderwijs actief te verbeteren. Anika zal ook plaatsnemen in de Opleidingscommissie (OLC) dit jaar, waarin ze meepraat over zaken die de faculteit aangaan. Naast studeren is Anika actief met sporten, fotograferen en muziek maken.

Puck van den Bosch is 21 jaar en zit in haar vierde jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ze zal dit jaar voorzitter zijn van de OAC en heeft heel veel zin in aankomend jaar! Dit jaar zal ze naast de OAC en studeren bezig zijn met oppassen, sporten en gezellig koken en eten met vrienden.

Marja Erisman is 21 jaar oud en vierdejaars student Pedagogische Wetenschappen. Tijdens haar bestuursjaar bij studievereniging PAP werd zij enthousiast gemaakt voor de Inspraak. Ze vindt het leuk om komend jaar weer actief te zijn binnen de Universiteit Utrecht en wil graag het onderwijs waar nodig verbeteren. Daarnaast houdt Marja van lekker eten, gezelligheid en hardlopen.

Je zal je wel afvragen wat de OAC eigenlijk allemaal doet. De OAC zorgt voor de koppeling tussen de student en de docent. Je kunt bij ons terecht met vragen, opmerkingen en ideeën over het onderwijs. Naast het persoonlijke contact met studenten zijn wij bezig met vergaderen met andere organen van de opleiding Pedagogische Wetenschappen. De OAC bestaat namelijk niet alleen uit studenten, maar ook uit enthousiaste docenten die meer voor het onderwijs aan de FSW willen betekenen. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de evaluatie van verschillende cursussen van onze opleiding. Gedurende het jaar kun je ons tegenkomen in jaarvertegenwoordigersbijeenkomsten, colleges en werkgroepen. Daar zullen we jullie mening over een cursus vragen. De uitkomsten van een evaluatie worden aan de cursuscoördinator en de docenten teruggekoppeld met als doel de cursus te verbeteren en goede eigenschappen in ieder geval te behouden. Op deze manier heb je als student dus inspraak op je studie en kunnen wij met z’n allen de studie verbeteren.

We hopen komend jaar veel voor jullie te kunnen betekenen, dus horen wij het graag als jullie vragen ideeën of opmerkingen hebben! We zijn bereikbaar via dit adres: oacpedagogiek@uu.nl. Like ons ook op Facebook, dan krijg je de nieuwste veranderingen en nieuwtjes meteen mee.

We wensen je nog een succesvol studiejaar toe!

Groetjes,

Anika, Puck en Marja

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!