PoCo's

 

IMG-20180326-WA0008Dag allemaal,

Wij (Froukje Smits, Liesbeth Ellenbroek & Martijn Pepers) zijn dit jaar de Parlementair overleg Coördinatoren (PoCo’s). het houdt in dat wij de studentenmedezeggenschap van de faculteit (ofwel Inspraak) coördineren. De PoCo’s coördineren alle vergaderingen, ideeën en andere toekomstplannen van de OC-kamers, MT studentleden en Faculteitsraadleden. De PoCo’s hebben veel contact met alle Insprakers door middel van mail, vergaderingen of gewoon een kopje koffie. De PoCo’s zorgen er voor dat iedereen op de hoogte is van relevante facultaire zaken. Ook zorgen wij er voor dat de promotie en de bemensing van de Inspraak geregeld wordt.

Bij het Parlementair Overleg (Parlo) wat wij eens in de 6 weken organiseren komen alle Insprakers en verdere geïnteresseerden samen om te praten over een actueel onderwerp. De onderwerpen zijn breed en toegankelijk. Dus mocht je als niet-Inspraker toch geïnteresseerd zijn dan is het altijd mogelijk alsnog langs te komen!

Heb je verdere vragen over de Inspraak, wil je meer informatie of heb je gewoon een goed idee, schroom dan niet om ons te benaderen! Dit kan via de volgende kanalen:

Mail: studenteninspraak.fsw@uu.nl

Tel: 030-5232956

Of kom even langs in Langeveld E1.46!

Wij hopen jullie snel te kunnen zien dit jaar!

Groet,

Froukje, Liesbeth en Martijn

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!