ManagementTeam

Dieuwertje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

Hoi!

Ik ben Dieuwertje van IJperenburg en ik ben vierdejaars psychologiestudent. Dit jaar zal ik als student-lid van het onderwijsteam de studenten die een bachelor Psychologie doen zo goed mogelijk representeren. Het onderwijsteam maakt de belangrijke beleidskeuzes voor de opleiding op het gebied van zowel de kwaliteit als de inrichting en invulling van het onderwijs. Mijn rol in dit onderwijsteam is om zo goed mogelijk de stem van ‘de bachelor-student’ te vertegenwoordigen. Daarnaast mag ik ook zelf onderwerpen aankaarten die misschien niet standaard op de agenda zouden staan, maar die voor studenten wel belangrijk zijn.

Als student-lid van het onderwijsteam heb ik wekelijks contact met de bachelordirecteur, de onderwijsmanager en de coördinatoren van de verschillende studiepaden. Ik vind het belangrijk om zo dicht mogelijk bij de student te blijven, daarom heb ik veel contact met studenten over punten die voor hen belangrijk zijn wat betreft het onderwijs van de opleiding. Samen met de leden van de Opleidingscommissie Kamer (OC Kamer) vergader ik veel over de zaken die de studenten belangrijk vinden en de inbreng die wij krijgen van studenten.

Dit jaar zal ik me vooral gaan focussen op de toegankelijkheid en de ontwikkeling van het Honours College van de faculteit Sociale Wetenschappen. Ook ga ik mij bezighouden met de internationalisering van de studie. Naast deze projecten zal ik door het jaar heen nog andere punten qua ontwikkeling op onderwijsgebied oppakken, dus als je vragen, klachten, op- of aanmerkingen of tips hebt, spreek de OC Kamer of mij dan vooral even aan of stuur een mailtje naar d.w.vanijperenburg@students.uu.nl en dan ga ik ermee aan de slag!

Groetjes Dieuwertje

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!