OpleidingsCommissie Kamer

UGS OC Sociologie

Beste lezer,

Aankomend jaar zullen wij de OC kamer van sociologie vertegenwoordigen. De OC kamers geven advies over hoe zij denken dat het onderwijs haar hoge kwaliteit kan behouden en waar nodig verbeteren. Dat advies geven wij niet zomaar, maar baseren wij op de ervaringen en mening van studenten. De OC staat binnen de Inspraak het dichtste bij de studenten en het is dan ook belangrijk dat de studenten ons kennen en niet aarzelen om ons aan te spreken.

Maar wie zijn wij? Even kort voorstellen: wij zijn (van links naar rechts) Sophie Opdam, Martijn Martens en Karlijn Mathon.

We zijn stuk voor stuk enorm enthousiast en we staan altijd open voor aanmerkingen, opmerkingen, complimenten of kritiek. Karlijn is onze secretaris en zorgt voor een overzichtelijke notulen tijdens onze, soms, chaotische vergaderingen en beantwoord al onze mail. Martijn is de man van de ICT en zorgt ervoor dat onze Facebook up to date is en alle relevante informatie doorgespeeld wordt aan de studenten. Sophie is onze voorzitter en tevens lid van de OC UGS. Zij leidt onze vergadering en zorgt ervoor dat er toch nog enige structuur in de vergaderingen zit. Ook zorgt ze voor de nodige datumprikkers en afspraken. Met deze combinatie van verschillende functies en onze enthousiasme gaan we dit jaar voor jullie aan de slag om het onderwijs te verbeteren!

Zoals al eerder gezegd baseren we ons advies op de ervaringen van de Sociologie studenten. We hopen daarom veel van jullie te horen: positieve en opbouwende feedback, vragen, initiatieven, opmerkingen… Jullie kunnen ons altijd aanspreken, mailen (oc.soc@uu.nl) of ons bereiken via onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/inspraaksociologie).

We gaan voor een mooi collegejaar!

Groetjes,

Sophie, Martijn en Karlijn

 

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!