OpleidingsCommissie Kamer

OC SOC
 
-
Beste lezer,
 -
Welkom op de voorstelpagina van de OpleidingsCommissie Kamer van de bachelor Sociologie.
Dit collegejaar gaan wij ons als OC inzetten voor het de kwaliteit en verbetering van het onderwijs. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen willen we graag gebruik maken van feedback die we van de studenten verzamelen. We proberen ons dit jaar specifiek te richten op thema’s als studentmotivatie, internationalisering en digitalisering.
 -
Heb je dus een klacht, een vraag, of een suggestie over een van de vakken of een idee over de thema’s waar wij ons over buigen, aarzel vooral niet om een van ons aan te spreken. In dat geval is het is natuurlijk wel zo handig om dan te weten wie we zijn. Bij dezen dus een kort voorstelrondje van links naar rechts: Tijn Deelen, Marieke Braat en Anneloes Krul.
 -
Stuk voor stuk zijn we gemotiveerd, en staan we altijd open voor opmerkingen, gesprekken, klachten en vragen. Tijn is de voorzitter van de OC kamer. Onder zijn begeleiding veranderen vergaderingen niet in een beestenboel. Hij is een ster in het maken van datumprikkers, en ongeevenaard in het orde houden. Ook zorgt zijn glimlach ervoor dat de zon gaat schijnen.
 -
Marieke is de secretaris van de OC kamer. Ze houdt de notulen bij, beantwoord emails en zorgt ervoor dat naderhand duidelijk is wat er nou eigenlijk allemaal gezegd is tijdens een vergadering. Haar vingers vliegen over het toetsenbord met een virtuositeit die Mozart evenaart. Anneloes is verantwoordelijk voor het bijhouden en updaten van de Facebook-pagina, waarvoor zij haar eerder uit protest gedeactiveerde Facebook speciaal weer tot leven heeft gewekt. Ook is zij als OC UGS afgevaardigde aanwezig bij de faculteitsbrede vergaderingen. Wanneer dit trio zijn krachten bundelt, is er geen macht in het universum die tussen hen en het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs in durft te staan.
 -
Bij deze missie kan de OC Kamer alle hulp gebruiken. Voel jij je geroepen om je ook in te zetten voor dit nobele doel? Voor feedback, reacties, kritiek, opmerkingen, aanmerkingen en suggesties kun je ons via de email of facebook bereiken. (oc.soc@uu.nl en www.facebook.com/inspraaksociologie). Uiteraard mag je ons ook altijd aanspreken in de wandelgangen.
 -
Tijn, Marieke en Anneloes

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!