Vacatures Antropologie, Pedagogiek en Assessor

Beste student,

Je kunt nog steeds solliciteren voor een Inspraakfunctie binnen Culturele Antropologie of Pedagogiek! Dus studeer jij Antropologie of Pedagogiek en wil je volgend jaar in de OpleidingsAdviesCommissie of in het Managementteam van één van deze opleidingen, stuur dan je motivatiebrief en je CV naar studenteninspraak.fsw@uu.nl.

Je kunt ook nog steeds solliciteren voor de functie van Assessor. Lijkt het je wat om een jaar lang mee te denken over het beleid op onze faculteit, dan kun je je motivatiebrief en CV opsturen naar studenteninspraak.fsw@uu.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de periode van maandag 25 april tot en met woensdag 18 mei.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Groetjes,

Lisanne en Maartje

Disabled.