Enquete Stichting OER: Profileringsruimte en interdisciplinariteit

Laat je mening horen over jouw profileringsruimte!
Liever verdiepen of verbreden? Stichting OER is een onafhankelijke studentenorganisatie en doet dit collegejaar onderzoek naar de profileringsruimte en interdisciplinair bacheloronderwijs aan de Universiteit Utrecht en de studenteninspraak FSW helpt hier graag aan mee. Vul de enquête in (slechts 10-15 minuten) en maak daarmee kans op leuke prijzen!

Klik op onderstaande link om de enquête te openen:
https://survey.fss.uu.nl/index.php/44327/lang-nl
——————————————————————————————
This year Stichting OER will research the free elective courses in the context of deepening or broadening your knowledge. Your opinion counts! Let us know how you use your free elective courses at the University of Utrecht and what your wishes are concerning an interdisciplinary education. By filling out this questionnaire, you can win prizes!

Click on the following link to open the questionnaire:
https://survey.fss.uu.nl/index.php/44327/lang-en

Disabled.