Wil je mee doen aan een EduChallenge 'Create your own course' van een medestudent?

Hoe vaak heb jij al gedacht: die cursus had leuk kunnen zijn, maar hij zat niet goed in elkaar. Of: er ontbreekt echt nog een cursus in mijn curriculum. Voor het eerst op de Universiteit Utrecht krijgen studenten nu de kans om daar verandering in te brengen! De onderwijs-challenge ‘Create Your Own Course’ heeft studenten de kans geboden hun eigen cursus van 7.5 ECTS te ontwerpen die ook echt gegeven gaat worden in blok 4. Dus: jij kunt in blok 4 een cursus volgen ontworpen door studenten, voor studenten! De cursus gaat over actuele onderwijsontwikkelingen op drie niveaus: basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs. Jouw mening (en kritiek?) hierover staat centraal: je leert deze te vormen op basis van theorie en praktijk, en je mening ook overtuigend over te brengen. Wil jij kunnen meepraten over discussiepunten in het onderwijs? Begrijpen hoe het onderwijs ontwikkelt? Als je dit interessant lijkt, schrijf je dan vooral in tijdens de na-inschrijvingsdagen op 3 en 4 april (cursuscode: BETA-B2SDC). College vindt plaats op maandag van 17.00 tot 19.00 & dinsdag van 13.00 tot 17.00.

 

Voor meer informatie kun je kijken op de EduChallenge site: http://educhallenge.nl/onderwijsontwikkelingen/

Disabled.