Culturele Antropologie

Hallo!

Wij zijn Thirza Andriessen, Iris Neeleman en Matthias Schmal en we zijn dit jaar aangesteld als OpleidingsAdviesCommissie. Wij zijn respectievelijk vierde-, derde- en vierdejaars antropologiestudent en zullen ons aankomend jaar bezig gaan houden met de verbetering van de opleiding.

Wij als OAC’ers kunnen jullie helpen met klachten over de opleiding, vertegenwoordigen jullie mening bij het maken van beleidsplannen en nemen initiatieven om het onderwijs te verbeteren. Wij doen dit door wekelijks te vergaderen over wat er allemaal speelt binnen de opleiding en regelmatig met verschillende docenten deze zaken te overleggen. Hierbij zullen we kijken naar de verbeterpunten van de opleiding. Alle vlakken van het onderwijs komen hierbij aanbod, zoals de inhoud van de vakken, hoorcolleges, werkgroepen, literatuur, presentatievormen, en tentamens. Hierbij wordt dit studiejaar een vernieuwd cursusprogramma aangeboden, zowel oude cursussen met een nieuw format als geheel nieuwe cursussen, waardoor wij extra aandacht zullen besteden aan de uitwerking van deze veranderingen en eventuele ruimte voor verbetering.

We gaan ons dit jaar inzetten om onze opleiding Culturele Antropologie nog beter te maken en dit doen we graag met jullie hulp! Hebben jullie klachten, vragen, suggesties voor verbeteringen of zijn er punten die vooral zo moeten blijven in de opleiding? Laat het ons weten. Bereik ons via de mail (oacca@uu.nl), spreek ons aan in de gangen of neem een kijkje op de OAC Facebook. Zo weten wij wat er onder de studenten speelt en kunnen we dingen veranderen!

Wij hebben er heel veel zin in!

Groetjes van de OpleidingsAdviesCommissie Culturele Antropologie 2015-2016, Thirza, Iris en Matthias

 

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!