Pedagogische Wetenschappen

Beste (pre-) masterstudenten Pedagogische Wetenschappen,

Wij zijn Ruth, Roza, Renée en Iris en wij vormen dit jaar de Opleidingsadviescommissie (OAC) van de (pre-)masters Pedagogische Wetenschappen. We zullen ons eerst even voorstellen:OAC GS Pedagogiek

Ruth (eerste van links op de foto) is 24 jaar oud en volgt momenteel de (pre-)master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken. Afgelopen jaar is Ruth afgestudeerd als maatschappelijk werker, bij de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heeft ze 3 jaar als studentlid in de opleidingscommissie gezeten. Het lijkt haar interessant om, middels de OAC Pedagogische Wetenschappen, ook haar bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van het onderwijs. Naast haar studie houdt Ruth van gezelligheid met vrienden, zingen en bakken/koken.

Roza (eerste van rechts) is 22 jaar en doet de (pre-)master Orthopedagogiek. Afgelopen jaar is Roza afgestudeerd aan de Academische Pabo. Roza zit inmiddels al bijna 4 jaar met veel plezier in het bestuur van een volleybalvereniging. Daarnaast vindt ze het leuk om volleybal te kijken bij de verschillende teams. Roza hoopt door de OAC o.a. de kwaliteit van het onderwijs te kunnen verbeteren.

Renée (tweede van links) is 26 jaar oud en volgt op dit moment de master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken. Na haar afstuderen aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening is zij begonnen aan de pre-master van Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken. Tijdens  haar hbo-opleiding en de pre-master heeft zij al met veel plezier deelgenomen aan de klankbordgroep. Zij hoopt actief mee te kunnen praten over de master MOV en op die manier een bijdrage te leveren aan de kwaliteit. In haar vrije tijd doet Renée veel aan fitness en krachttraining.

Iris (tweede van rechts) is 22 jaar oud en volgt de master Orthopedagogiek. Vorig jaar heeft ze de master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken (MOV) gevolgd.  Tijdens deze opleiding heeft ze stage gelopen en onderzoek gedaan voor drie maanden in Zuid-Afrika. Momenteel loopt ze stage bij een praktijk voor kinderen met leer- en/of gedragsproblemen. Graag zou ze haar bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de onderwijskwaliteit van haar master. Ze houdt vooral van leuke uitjes met vrienden.

Als OAC willen wij graag signalen van medestudenten opvangen, zodat we deze kunnen doorgeven aan de Opleidingscommissie (OLC). Samen met docentleden vergaderen wij een aantal keer per jaar, dan bespreken we jullie inbreng en evalueren we de cursussen. Mocht je opmerkingen, tips en ideeën over het onderwijs hebben, dan kun je bij ons terecht! We horen graag van jullie. Onderaan vind je onze gegevens.

Groetjes,

Ruth, Roza, Renée en Iris

Je kunt ons bereiken op de volgende emailadressen:

MOV:

Pre-masterstudenten:

r.hengeveld@students.uu.nl

 

Masterstudenten: r.c.vandermeulen2@students.uu.nl

Orthopedagogiek:

Pre-masterstudenten:

r.papenborg@students.uu.nl

 

Masterstudenten:

I.A.Ooms@students.uu.nl

 

 

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!