PoCo's

index

Dag allemaal,

Wij, Martijn en Derek, zijn dit jaar de Parlementair overleg Coördinatoren (PoCo’s). Dat houdt in dat wij de studentenmedezeggenschap van de faculteit (ofwel Inspraak) coördineren. Wij coördineren alle vergaderingen, ideeën en andere toekomstplannen van de OC-kamers, MT student-leden en Faculteitsraad-leden. Wij hebben veel contact met alle Insprakers door middel van de mail, vergaderingen of gewoon een kopje koffie. Ook zorgen wij er voor dat iedereen op de hoogte is van relevante facultaire zaken. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de promotie en de bemensing van de Inspraak.

Eens in de 6 weken organiseren wij een Parlementair Overleg (Parlo). Op een Parlo komen alle Insprakers en verdere geïnteresseerden samen om te praten over een actueel onderwerp dat speelt binnen de faculteit. De onderwerpen zijn breed en toegankelijk en variëren van duurzaamheid tot studiedruk onder studenten en docenten. Ook zullen er trainingen gegeven worden op deze Parlo’s. Dus mocht je als niet-Inspraker geïnteresseerd zijn dan is het altijd mogelijk om langs te komen!

Heb je verdere vragen over de Inspraak, wil je meer informatie of heb je gewoon een goed idee, schroom dan niet om ons te benaderen! Dit kan via de volgende kanalen:

Mail: studenteninspraak.fsw@uu.nl

Tel: 030-5232956

Of kom even langs in Langeveld E1.46!

Wij hopen jullie snel en veel te zien dit jaar!

Groet,

Martijn Martens & Derek te Veldhuis

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!