Psychologie

Hoi!

Leuk om kennis te maken! Wij zijn Frederiek Schouten, Annemarie Scammahorn, Marieke Rooze en Christine de Bruijn. Samen vormen wij als studenten de Opleidingscommissie (OC) van Psychologie en hiermee vertegenwoordigen wij alle bachelorstudenten van deze mooie studie.

Als OC’ers zullen wij jullie helpen met klachten over cursussen en het verbeteren van het onderwijs. Dit doen wij door jullie te vertegenwoordigen bij het maken van beleidsplannen en verschillende cursussen te evalueren. Tijdens werkgroepen komen wij langs om jullie meningen te horen, maar ook als we zelf in de collegebanken zitten mogen jullie ons altijd benaderen met een vraag, opmerking of klacht! Omdat de OC zowel bestaat uit studenten als een docenten geleding, kunnen we de stem van de studenten nog beter laten gelden. Hiermee hopen wij veel voor de psychologie studenten te kunnen bereiken!
Heb jij tips, opmerkingen of klachten die jij graag bij ons kwijt kan? Naast dat je ons altijd persoonlijk kan benaderen, kan je ons altijd mailen via oacpsychologie@uu.nl of een berichtje te sturen via de facebookpagina (www.facebook.com/inspraakpsychologie)

Hopelijk tot snel en een goed collegejaar 2017-2018 gewenst!

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!