Functie Managementteam (MT)

Functie

Als student-lid van het Management Team (MT) van je opleiding praat je mee over het beleid en de inrichting van je opleiding. Er wordt intensief samengewerkt met de studenten van de OpleidingsCommissie (OC) en met de MT studentleden van andere opleidingen.

Twee MT studentleden zullen ook plaatsnemen in de Board of Studies Undergraduate School (BoS UGS). Zo vergader je samen met docenten over de kwaliteit, de inrichting en het beleid van het onderwijs.

Door ook in de BoS UGS plaats te nemen, kun je je naast zaken die specifiek voor jouw opleiding gelden je óók bezig houden met zaken die spelen bij alle bacheloropleidingen van de faculteit.

Wat verwachten wij

Je kunt aan de ene kant zelfstandig te werk gaan en aan de andere kant goed samenwerken met de studenten van je OC en de andere MT’ers. Je bent communicatief vaardig en assertief in de omgang met docenten en schroomt niet om je mening te geven en vragen te stellen. Je bent kritisch en in staat om je mening te onderbouwen met relevante argumenten.
Verder ben je verantwoordelijk en heb je een actieve houding en neem je zelf initiatief om dingen op te pakken.

Wat bieden wij

Wij bieden de mogelijkheid om kennis op te doen over de zaken die achter de schermen spelen bij je opleiding. Je krijgt meer inzicht in hoe onderwijs en beleid binnen jouw opleiding worden vormgegeven en krijgt de kans hier advies over uit te brengen. Verder kom je tijdens de functie veel in contact met medewerkers van jouw opleiding en is er de ruimte om zelf projecten op te zetten.

Tegenover je werkzaamheden binnen de medezeggenschap, waar je ongeveer 8 uur per week mee bezig bent, stelt de faculteit een beurs van ongeveer €186 per maand (dit bedrag wordt jaarlijks universitair vastgesteld).

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en vind je het leuk om je bezig te houden met het verbeteren van jouw onderwijs, neem dan contact op met studenteninspraak.fsw@uu.nl!

Suggesties, ideeën en of opmerkingen over deze pagina? Mail het ons!